Motivace

7 důvodů proč začít zvedat čínky

Je tady leden, nový rok, nový začátek. Čas začít dělat něco nového, často se stává toto období časem, kdy kupujeme permanentky do fitka v naději na to, že vylepšíme sebe sami. Jaké jsou skutečné důvody pro to, abyste začali chodit zvedat činky?

Možná je to cool, možná vás bude bavit se o tom bavit přede všema. To by neměl rozhodně být důvod proč začít s práci na sobě. Důvodem by nemělo být ani „blížící“ se léto a koupaliště, na kterých se budete předvádět. To není pravý význam posilování. Ten je jiný…


Vytrvejte – motivace bude vaším motorem

Jak vytrvat? Dodržet předsevzetí a nepolevit? Tuto otázku si kladou miliony lidí na celém světě a rozhodně se nemusí jednat pouze o dospělé, ale i jejich ratolesti. Každá sportovní aktivita se časem může propadnout do určitého stereotypu či rutiny. Pak je mnohem snazší se zastavit a říci, že čas mohu věnovat něčemu jinému a v daný moment možná důležitějšímu. Jednoduše se začne vytrácet motivace. Nyní se podíváme na několik rad jak motivaci získat, udržet a hlavně využít jako motor pro skvělé výkony.